toegevoegd aan de winkelwagen

miyuki bugles 6 mm - opaque matte black 401F

Aantal Prijs Korting

x 10 gram (± 360 stuks) 1,39  

x 50 gram (± 1800 stuks) 6,605%  

x 250 gram (± 9000 stuks) 26,0625%  

BESTEL

Bugles zijn langwerpige buisjes met een slanke cilindervorm. Bij een lengte van 6 mm, zijn ze slechts 1,7 mm dik en hebben ze een rijggat van 0,8 mm.

Met bugles kun je veel kanten op. Je kunt ze achter elkaar rijgen voor een ketting, vooral mooi met meerdere slierten naast elkaar. De bugles blijven mooi op elkaar staan als je er een 15/0 of 11/0 rocaille steeds tussen plaatst, maar dat hoeft niet per se.

Je kunt de bugles ook strak naast elkaar rijgen, dit heet dan de ladder stitch. Ook kun je ze gebruiken in een peyote armband, of enkel hierin toevoegen als middelste baan in een armband met peyote of een figuurtje met brick-stitch. Maar waar het waarschijnlijk het meeste van bekend is, is voor netting, want door de langwerpige vorm, blijven de ruitjes hierin goed in vorm.

Kleurtype Opaque (semi) matte

Opaque kleuren zijn de basiskleuren van Miyuki, zoals zwart, wit, rood, groen, paars enzovoort. Dit is het meest betrouwbare kleurtype, want de kleur is door en door en zit ook aan de binnenkant van de kraal. De buitenkant van de kraal is zo behandeld dat hij mat en minder glad is dan de glanzende kleuren.

Extra foto's

Extra foto's miyuki bugles 6 mm - opaque matte black

Zelfde kleur maar andere vormen

Blogs wellicht interessant

Colormatch kleuren die dichtbij komen

1

Alternatieve kralen in kleurtype opaque (semi) matte (1)

Producten binnen dezelfde productgroep ( 12 )

Vind nog meer mooie producten onder miyuki › Miyuki bugles

« Vorige pagina