toegevoegd aan de winkelwagen

miyuki bugles 6 mm - 24kt gold plated 191

Aantal Prijs Korting

x 3 gram (± 108 stuks) 5,49  

x 15 gram (± 540 stuks) 26,075%  

x 50 gram (± 1800 stuks) 77,7815%  

x 100 gram (± 3600 stuks) 137,2525%  

BESTEL

Bugles zijn langwerpige buisjes met een slanke cilindervorm. Bij een lengte van 6 mm, zijn ze slechts 1,7 mm dik en hebben ze een rijggat van 0,8 mm.

Met bugles kun je veel kanten op. Je kunt ze achter elkaar rijgen voor een ketting, vooral mooi met meerdere slierten naast elkaar. De bugles blijven mooi op elkaar staan als je er een 15/0 of 11/0 rocaille steeds tussen plaatst, maar dat hoeft niet per se.

Je kunt de bugles ook strak naast elkaar rijgen, dit heet dan de ladder stitch. Ook kun je ze gebruiken in een peyote armband, of enkel hierin toevoegen als middelste baan in een armband met peyote of een figuurtje met brick-stitch. Maar waar het waarschijnlijk het meeste van bekend is, is voor netting, want door de langwerpige vorm, blijven de ruitjes hierin goed in vorm.

Kleurtype Plated

Plated is een kleurtype met een heel mooie glans in de kleuren goud, zilver, koper en brons en hierdoor erg populair. De kralen zijn altijd ondoorzichtig en hebben een diepere glans dan andere kleurtypes.

Bij het kleurtype Plated kan wel door wrijving of huidcontact de kleur veranderen, daarom raden we aan hier voorzichtig mee om te gaan. Bij projecten zoals bead embroidery of oorbellen waarbij geen wrijving is, zal dit probleem minder snel voorkomen.

Extra foto's

Extra foto's miyuki bugles 6 mm - 24kt gold plated

Zelfde kleur maar andere vormen

Blogs wellicht interessant

Producten binnen dezelfde productgroep ( 12 )

Vind nog meer mooie producten onder miyuki › Miyuki bugles

« Vorige pagina