toegevoegd aan de winkelwagen

miyuki long magatama 4x7 mm - duracoat galvanized matte gold 4202F

Aantal Prijs Korting

x 5 gram (± 43 stuks) 1,73  

x 25 gram (± 215 stuks) 8,225%  

BESTEL

Miyuki heeft ook de vorm Magatama en Long Magatama. Waar de gewone magatama’s meer druppelvormig en aan de bovenkant smaller zijn, is de Long Magatama overal even breed. Ook zijn Long Magatama’s aan de voor- en achterkant platter, waardoor ze meer een rechthoekige vorm hebben en hiermee blijven ze mooi naast elkaar liggen.

De boven- en onderkant zijn scheef, waardoor de kraal naar een bepaalde kant staat. Met deze kralen kun je niet een armbandje rijgen met bijvoorbeeld peyote of right angle weave, maar je kunt ze heel goed gebruiken in bijvoorbeeld Bead Embroidery. Daarnaast ook als accentkralen als extra rij in een armband. En door de vorm die ze hebben, creëer je een mooi schubben effect.

Kleurtype Duracoat galvanized matte

Duracoat galvanized hebben een extra beschermlaag gekregen om de van oorsprong galvanized kleur beter te beschermen. Bij dit kleurtype zijn ze ook zo behandeld dat de kraal niet meer glanst en minder glad is. De matte kleuren lijken vaak net wat voller van kleur dan de glanzende van die kleur. Deze toegevoegde laag zorgt er wel voor dat het rijggat net een beetje kleiner is, dus houdt hier rekening mee bij de keuze voor naald en draad.

Extra foto's

Extra foto's miyuki long magatama 4x7 mm - duracoat galvanized matte gold

Zelfde kleur maar andere vormen

Blogs wellicht interessant

Producten binnen dezelfde productgroep ( 15 )

Zie meer producten, gevonden onder miyuki › Miyuki magatama

« Vorige pagina