toegevoegd aan de winkelwagen

miyuki bugles 6 mm - metallic matte iris patina 2008

Aantal Prijs Korting

x 5 gram (± 180 stuks) 1,72  

x 25 gram (± 900 stuks) 8,175%  

BESTEL

Bugles zijn langwerpige buisjes met een slanke cilindervorm. Bij een lengte van 6 mm, zijn ze slechts 1,7 mm dik en hebben ze een rijggat van 0,8 mm.

Met bugles kun je veel kanten op. Je kunt ze achter elkaar rijgen voor een ketting, vooral mooi met meerdere slierten naast elkaar. De bugles blijven mooi op elkaar staan als je er een 15/0 of 11/0 rocaille steeds tussen plaatst, maar dat hoeft niet per se.

Je kunt de bugles ook strak naast elkaar rijgen, dit heet dan de ladder stitch. Ook kun je ze gebruiken in een peyote armband, of enkel hierin toevoegen als middelste baan in een armband met peyote of een figuurtje met brick-stitch. Maar waar het waarschijnlijk het meeste van bekend is, is voor netting, want door de langwerpige vorm, blijven de ruitjes hierin goed in vorm.

Kleurtype Metallic matte iris

De metallic matte kleuren zijn mooie volle kleuren en zijn erg populair. De natuurlijke kleuren, zoals brons, koper en goud, zich met veel andere kleuren laten combineren. De metallic finish is toegevoegd aan een opaque kleur en deze is vervolgens mat gemaakt, welke de kleur mooi ophaalt. Deze metallic matte kleuren blijven doorgaans lang goed.

Extra foto's

Extra foto's miyuki bugles 6 mm - metallic matte iris patina

Zelfde kleur maar andere vormen

Blogs wellicht interessant

Alternatieve kralen in zelfde kleur en kleurtype

Producten binnen dezelfde productgroep ( 12 )

Vind nog meer mooie producten onder miyuki › Miyuki bugles

« Vorige pagina