toegevoegd aan de winkelwagen

miyuki long magatama 4x7 mm - nickel plated 190

Tijdelijk uitverkocht
Aantal Prijs Korting
Tijdelijk uitverkocht
x 5 gram (± 43 stuks) 2,99  
Tijdelijk uitverkocht
x 25 gram (± 215 stuks) 14,205%  

Niet voorradig email mij

Miyuki heeft ook de vorm Magatama en Long Magatama. Waar de gewone magatama’s meer druppelvormig en aan de bovenkant smaller zijn, is de Long Magatama overal even breed. Ook zijn Long Magatama’s aan de voor- en achterkant platter, waardoor ze meer een rechthoekige vorm hebben en hiermee blijven ze mooi naast elkaar liggen.

De boven- en onderkant zijn scheef, waardoor de kraal naar een bepaalde kant staat. Met deze kralen kun je niet een armbandje rijgen met bijvoorbeeld peyote of right angle weave, maar je kunt ze heel goed gebruiken in bijvoorbeeld Bead Embroidery. Daarnaast ook als accentkralen als extra rij in een armband. En door de vorm die ze hebben, creëer je een mooi schubben effect.

Kleurtype Plated

Plated is een kleurtype met een heel mooie glans in de kleuren goud, zilver, koper en brons en hierdoor erg populair. De kralen zijn altijd ondoorzichtig en hebben een diepere glans dan andere kleurtypes.

Bij het kleurtype Plated kan wel door wrijving of huidcontact de kleur veranderen, daarom raden we aan hier voorzichtig mee om te gaan. Bij projecten zoals bead embroidery of oorbellen waarbij geen wrijving is, zal dit probleem minder snel voorkomen.

Extra foto's

Extra foto's miyuki long magatama 4x7 mm - nickel plated

Zelfde kleur maar andere vormen

Blogs wellicht interessant

Producten binnen dezelfde productgroep ( 13 )

Vind nog meer mooie producten onder miyuki › Miyuki magatama

« Vorige pagina